Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2020 07:40

Зеленський витягуватиме свою партію на місцевих виборах

— Кандидати на всіх рівнях — і в мери, і до міських, обласних рад, і на голів об'єднаних територіальних громад — мають бути професіонали з історіями успіху. Але нові люди для політики, — говорить на одному з ефірів 36-річний Олександр Корнієнко, голова партії "Слуга народу". Політсила починає навчання представників обласних партійних осередків, повідомив. Уже провели перший тренінг із клієнтоорієнтованості.

Президентська партія "Слуга народу" отримала найбільше голосів на дострокових парламентських виборах у липні торік. Набрала 43,16%. Місцеві вибори заплановані на 25 жовтня.

— Тренінги не мають сенсу, якщо ти не готував до виборів кадри заздалегідь. Уже бачили трускавецьку школу (торік партія провела тижневий тренінг для нардепів за 10 млн грн. — ГПУ). Що вона дала? — каже політтехнолог Олексій Голобуцький, 44 роки. — Кандидат повинен працювати, спілкуватися з виборцями. Його мають знати. Що нижче місцевий рівень, то ближче треба бути до народу. Не бачу роботи "Слуги народу" в регіонах. Скоріш за все, вирішуватимуть щодо кандидатів в останній момент. Зроблять ставку на адміністративний ресурс і партійний бренд. Витягуватиме і сам президент Зеленський. Частина електорату завжди голосує за владну політсилу. У значній кількості областей переможуть. Але не матимуть монобільшості — доведеться створювати коаліцію, з кимось домовлятися.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський витягуватиме свою партію на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути