середа, 06 липня 2011 05:15

"Заява Яценюка є неповагою до закону"

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявив, що піде на вибори зі списком політиків, яких треба притягнути до відповідальності.

— Яценюк винахідливий політик, — каже 52-річний Володимир Фесенко, керівник Центру політичних досліджень "Пента".. — Але як він визначатиме, хто має нести кримінальну відповідальність? У "Фронту змін" є своя прокуратура чи свої слідчі бригади? У них можуть бути тільки підозри. Але порушення кримінальної справи — це не справа політиків. Заява Яценюка є формальною неповагою до закону та принципу невинуватості. Він повторює не кращі зразки поведінки теперішньої та колишньої влад. Потрібно розірвати це порочне коло взаємної недовіри. Розмежувати політичну та кримінальну відповідальності. Це не можна вирішити якоюсь однією дією чи навіть реформою. Треба наводити порядок у судовій системі. Це не складний процес, який займе роки, але з чогось треба починати. Поки що ніхто для цього нічого не зробив.

Зараз ви читаєте новину «"Заява Яценюка є неповагою до закону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути