Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2006 19:46

За зламаний намет "Нашої України" — 150 гривень

— Мені заплатили. Все! Вам це зрозуміло! — вигукував чоловік, якого затримала харківська міліція за побиття агітатора "Нашої України". Він зізнався, що йому пообіцяли 150 гривень за зламаний намет "нашоукраїнців". А на додачу, ще й агітатора побив до крові.

Наприкінці минулого тижня у Харкові, Вільнянську (Запорізька область), Джанкої (Крим) та Горлівці (Донецька область) поламали агітаційні намети "Нашої України" і побили людей, які в них працювали.

— У Донецьку погана ситуація, а в області — взагалі жахлива, — розповіла "ГПУ" прес-секретар Донецької обласної організації НСНУ Ірина Шкуратова, 30 років.

Загородили намет "нашоукраїнців", щоб лідер "регіоналів" не помітив агітпункту конкурентів

На Запоріжжі та в Криму сталися подібні випадки. Зокрема у Вільнянську, поки троє чоловіків трощили і перевертали все у наметі "Нашої України", кілька пенсіонерів викликали міліцію. Затриманими виявилися жителі міста Володимир Стецюк, 45 років, Андрій Шмагала, 31 рік, та Сергій Панасюк, 25 років. Наступного дня їх засудили до десяти діб ув"язнення за хуліганство.

Минулого четверга до Джанкоя приїжджав Віктор Янукович на мітинг Партії регіонів. У прес-службі "Нашої України" розповіли, що коли він їхав вулицями міста, якісь люди мікроавтобусом загородили намет "нашоукраїнців", щоб лідер "регіоналів" не помітив агітаційного пункту конкурентів. Трохи згодом інший намет просто розірвали і спалили разом із агітаційними матеріалами. Кримська міліція в інцидент не втручалася.

Зараз ви читаєте новину «За зламаний намет "Нашої України" — 150 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути