вівторок, 22 січня 2013 07:30

"За руки-ноги и босых выкинули на лестницу девятого этажа"

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
  Лікарка міряє тиск народному депутату від ”Батьківщини” Олександрі Кужель після сутички із правоохоронцями. 18 січня
Лікарка міряє тиск народному депутату від ”Батьківщини” Олександрі Кужель після сутички із правоохоронцями. 18 січня

— Мы находились в комнате для свиданий в больнице. Ее открыли, ворвались работники исполнительной службы, что-то зачитали, — розказує нардеп із "Батьківщини" 52-річна Людмила Денісова. — После чего забежали 17-20 бритоголовых молодчиков бычачего вида. Схватили нас за руки-ноги и босых выкинули на лестницу девятого этажа. За нами полетела наша обувь. Там же на площадке валялись наша верхняя одежда и сумки, которые мы сдали, когда пошли на свидание с Юлией Владимировной.

У п'ятницю о шостій ранку Денісову з колегами по фракції Олександрою Кужель та Тетяною Слюз силоміць витурили з приміщення харківської лікарні Укрзалізниці. Так ухвалив Дзержинський районний суд Харкова. Депутатки приїхали підтримати громадянську акцію непокори екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

— У Тетяни Слюз стався серцевий напад, — говорить 59-річна Олександра Кужель. — У мене тиск підскочив у два рази, ледве дихаю. У Денісової, навпаки, впав. До нас приїхала "швидка". Тетяну госпіталізували. Юлія Володимирівна почувається погано. Найголовніше — вона не може стати на праву ногу. Два рази на день їй дають знеболювальні таблетки.

Слюз надали допомогу у приймальному відділенні лікарні, зробили три кардіограми. Під час огляду виявили два синці. Вона чотири рази викликала міліцію, аби зняти побої. Ніхто не приїхав.

Продовжує акцію непокори Тимошенко у душі.

— Коли я туди зайшов, думав, що вона померла, бо вона 2 хвилини не впізнавала мене і не реагувала на мене, — розповідає її адвокат, нардеп 45-річний Сергій Власенко.

У понеділок до Тимошенко відвідувачів не пускали. За словами її доньки Євгенії, для екс-прем'єра облаштовують нову кімнату для побачень і намагаються силою туди затягти.

Зараз ви читаєте новину «"За руки-ноги и босых выкинули на лестницу девятого этажа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути