Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2005 15:28

За Різака дали півмільйона

— Для них це, напевно, неважливо, — відповів віце-спікер Адам Мартинюк з президії парламенту, коли його попросили назвати суму застави за Івана Різака.

Півмільйона гривень зібрали однопартійці колишнього губернатора Закарпаття для того, щоб 14 вересня о 2.30 він був не в СІЗО, а вдома. Різака затримали наприкінці минулого тижня. Цього разу його звинувачують у причетності до побиття студентів восени минулого року у Сваляві.

Якби треба було більше грошей, ми все одно зібрали б

— Якби треба було більше грошей, ми все одно зібрали б, — сказав Ігор Шурма, колега Різака по партії. — Люди допомогли б.

При цьому Шурма повів рукою, ніби показуючи на уявних жителів Ужгорода. Там, куди вказав Шурма, з'явилась іномарка. З неї вийшли стрижені місцеві молодики. Журналісти, які чекали на появу Різака, упізнали серед них тих, кого розшукує міліція. Зав'язалася суперечка. Хлопці з іномарки попросили журналістів не називати їх бандитами.

Іван Різак — третій затриманий, за якого внесено таку велику суму. До нього під заставу були випущені з СІЗО Борис Колесников, колишній голова Донецької облради, і Євген Кушнарьов, екс-губернатор Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «За Різака дали півмільйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути