пʼятниця, 21 липня 2017 06:25

За Добкіна заплатили Колесніков і Новинський

— Я розмовляв із Вадимом Новинським по телефону і він підтвердив, що вніс першу частину застави. Вона становить 30 мільйонів гривень. Другу частину буде вносити Борис Колесніков, — говорить російською у вечірньому ефірі одного з телеканалів народний депутат з "Опозиційного блоку" 47-річний Михайло Добкін 18 липня.

Печерський районний суд міста Києва обрав йому запобіжний захід — два місяці арешту з можливістю протягом п'яти днів внести 50 млн грн застави.

Вадим Новинський — власник двох банків і промислової групи "Смарт-­холдинг", яка керує суднобудівними заводами в ­Херсоні і Миколаєві.

Борис Колесніков — працював віце-прем'єром і міністром інфраструктури в уряді Миколи Азарова з 2010 по 2012 роки. Очолював виборчий штаб Добкіна, коли той балотувався у президенти від Партії регіонів у 2014 році.

Верховна Рада зняла депутатську недоторканність із Михайла Добкіна 13 липня. Йому загрожує 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Добкіна підозрюють у тому, що з групою осіб у шахрайський спосіб заволодів 78 га землі в Харкові. Вартість ділянок оцінили в 220 млн грн. Тоді Добкін був мером міста.

Зараз ви читаєте новину «За Добкіна заплатили Колесніков і Новинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути