середа, 03 березня 2010 23:02

Вінський хоче зайняти нішу соціалістів та "бютівців"

Автор: фото: Наталія ВІСИЧ
  Екс-міністр транспорту Йосип Вінський розвісив у Полтаві біґ-борди з рекламою своєї партії ”Народна влада”
Екс-міністр транспорту Йосип Вінський розвісив у Полтаві біґ-борди з рекламою своєї партії ”Народна влада”

Партія колишнього міністра транспорту Йосипа Вінського "Народна влада" із 1 березня встановила по Україні 140 біґ-бордів. У столиці їх 30, решта — в обласних центрах Західної та Центральної України.

На щитах фото Вінського у вишиванці. Яскраво-рубіновими літерами написано: "За справедливу Україну без олігархів. Йосип Вінський". Нижче — телефон та адреса інтернет-сайта і партійний логотип у вигляді троянди.

— Готуємося до можливих дострокових виборів до парламенту, — каже нардеп Геннадій Задирко, 42 роки. Він активіст "Народної влади", колишній "бютівець". — Хочемо зробити партію впізнаваною, щоб її пов"язували з Вінським. А далі — зайняти нішу Соцпартії та БЮТу. Це можливо, бо в Україні є попит на нові обличчя.

Нарікає на обмежений партійний бюджет. За місяць реклами в столиці заплатив він та ще двоє нардепів, екс-"бютівців" — Володимир Каплієнко й Віталій Барвіненко. Віддали близько 50 тис. грн.

Біґ-борди Вінського в Полтаві з"явилися в середу зранку.

— Він же сам олігарх, не внушає довєрія, — говорить 71-річна Лідія Мачульська. Вона продає сухофрукти й овочі на зупинці "Оптика" в полтавському мікрорайоні Поділ. — Перебігають туди-сюди. Не люблю я таких, як він і оцей Литвин. Де козирна карта, туди й туляться.

Він же сам олігарх, не внушає довєрія

Програміст 40-річний Костянтин Сербін проходить біля біґ-борда.

— Хоче продовжити політичне життя, — киває головою в бік щита. — Читав в Інтернеті, як сьогодні два депутати з групи Вінського заявили, що будуть голосувати за відставку Тимошенко. А він собі рейтинги набирає, щоб дорожче в коаліцію продатися.

Зараз ви читаєте новину «Вінський хоче зайняти нішу соціалістів та "бютівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути