Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 08:10

Віктор Янукович є позашлюбним сином Едуарда Шеварднадзе

Автор: фото з сайту www.uk.wikipedia.org
  Віктор Янукович (праворуч) разом з дружиною Людмилою, старшим сином Олександром та батьком Федором. Фото зроблено 1985 року
Віктор Янукович (праворуч) разом з дружиною Людмилою, старшим сином Олександром та батьком Федором. Фото зроблено 1985 року

Грузинський тижневик "Квіріс хроніка" опублікував інформацію,  що їхній екс-президент Едуард Шеварднадзе є батьком лідера української Партії регіонів Віктора Януковича.

Журналіст Діто Чубінідзе у своїх припущеннях посилалася на адвоката Ніно Нішніанідзе й журналістку Клару Абрамія, які досліджували старі телевиступи Шеварднадзе. Зокрема, знайшли його висловлювання про грузинське походження Януковича. Нібито Шеварднадзе говорив, що Янукович — позашлюбний син "одного грузинського високопоставленого чиновника".

— Такі повідомлення можуть викликати тільки сміх, — говорить колишній президент Грузії. — Як я можу бути його батьком, коли ми майже ровесники?

Різниця у віці Януковича та Шеварднадзе 23 роки. Останній розповідає: колись у розмові з ним Віктор Федорович згадував, що його "виховав і поставив на ноги" грузин. Хоча про батьківство не йшлося.

Батько Януковича — білорус із села Януки Вітебської області Федір Володимирович Янукович. Він народився 1923 року й помер 1991-го. Мати — росіянка Ольга Семенівна, яка померла, коли Вікторові було 2 роки. Батько одружився вдруге. Через погані стосунки з мачухою Янукович пішов із батьківського дому до баби. Та й виховувала його.



Ріната Ахметова пов"язують із Леонідом Кучмою


Позашлюбним сином екс-президента Леоніда Кучми називали мільярдера, нардепа-"регіонала" Ріната Ахметова. А двічі Герою Радянського Союзу космонавту Владиславу Волкову приписували, що він є батьком колишнього нардепа Олександра Волкова.

Усередині 1990-х ходили чутки, начебто батько лідера Соцпартії Олександра Мороза насправді німець. Мовляв, за часів Другої світової батько Мороза був на фронті, а той народився наприкінці лютого 1944 року. У біографії лідера СПУ батьками записані Олександр Леонтійович — столяр та Ганна Євдокимівна — колгоспниця.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович є позашлюбним сином Едуарда Шеварднадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути