Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2009 18:38

Віктор Янукович удруге став дідусем

Віктор Янукович удруге став дідусем

Лідер Партії регіонів 59-річний Віктор Янукович вдруге став дідусем. У його старшого сина Олександра і невістки Олени народився хлопчик. Назвали Олександром.

Хоча це відбулося ще в березні, подію тримали в таємниці. І лише недавно, під час святкування свого дня народження, Віктор Янукович зізнався про це однопартійцям. У "Регіонах" кажуть, їхній лідер дуже "закритий у плані сім"ї".

У Віктора Федоровича є ще онук, 9-річний Віктор. Він навчається в донецькій елітній школі "Альтаїр". Приходить на уроки з охоронцем. Рік навчання коштує понад 10 тис. грн. Його батько 37-річний Олександр займається бізнесом, хоча за освітою стоматолог.

— В политику Александр идти не хочет. У него была возможность войти в список народных депутатов, но он отказался наотрез, — розповідає Янукович-старший про сина. — Сказал: "Я не люблю политику. Я ее ненавижу, глядя на тебя".

У політичному середовищі також подейкують, що менший син лідера "Регіонів" 28-річний Віктор збирається одружитися. Він це заперечує. Однак його батько каже:

— Дай Боже, скоро буде друга невістка.

У сім"ї президента чекають на третього онука

Старша донька президента Віктора Ющенка Віталіна знову вагітна. Це буде її третя дитина. Вона виховує 8-річну Ярину-Домініку і Віктора, 2 роки.

А голова Верховної Ради 53-річний Володимир Литвин про внуків поки що лише мріє. Його донька Олена була одружена, але розлучилася.

— Коли в мене будуть онуки, я заберу їх до себе і буду сам виховувати. На ковзани їх поставлю, на лижі. У футбол навчу грати, — каже спікер.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко теж іще не стала бабусею. Її донька Євгенія чотири роки тому вийшла заміж за англійця Шона Карра.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович удруге став дідусем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути