Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 18:28

Військові вертольоти пристосують до гасіння пожеж

У середу в фойє Кабінету Міністрів до 19-ї річниці Незалежності України організували виставку товарів легкої промисловості. На кількох стендах представлені зразки тканин та одягу вітчизняних підприємств. На двох окремих стендах — товари Житомирської панчішної фабрики. Людей біля стендів невидно. На сьомому поверсі урядовці збираються на засідання.

— Я не боюся відставки, — говорить у залі журналістам міністр оборони 57-річний Михайло Єжель. Останнім часом ширяться чутки про його звільнення. — Якщо завтра скажуть, що цю посаду займе інша особа, я скажу: "Честь маю", — і буду працювати там, де потрібно державі. Я не принц, а солдат. Якби президент був незадоволений моєю роботою, я б сам подав рапорт про звільнення.

Засідання веде перший віце-прем"єр 46-річний Андрій Клюєв.

— Протягом останніх двох тижнів удалося підвищити ефективність заходів з упередження та реагування на пожежі, — зачитує. — За цей час уже не було допущено великих пожеж у лісових масивах та торфовищах. Необхідно втримати дисципліну й надалі діяти так само ефективно. Доручаю Міноборони, Мінагрополітики, МНС ужити невідкладних заходів щодо оснащення 10 вертольотів Міноборони необхідним обладнанням для пожежегасіння.

Міністр освіти Дмитро Табачник щось пише на аркуші, передає його своєму сусіду — міністру внутрішніх справ Анатолієві Могильову. Той читає, сміється, тисне руку Табачнику.

Клюєв нагадує, що в Ніжинському інтернаті для дітей із порушеннями центральної нервової системи від невідомого вірусу померли четверо вихованців.

— Президент доручив міністру охорони здоров"я, міністру праці та соцполітики, губернатору Чернігівщини вжити заходів щодо встановлення причин смерті дітей і надати допомогу сім"ям, — підвищує голос перший віце-прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Військові вертольоти пристосують до гасіння пожеж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути