пʼятниця, 24 лютого 2012 06:45

Василь Бахусевич виїхав після виборів

34-річний Василь Бахусевич із міста Надвірна на Івано-Франківщині у лютому 2010-го покинув роботу вчителя фізкультури та виїхав на заробітки до Москви. Повернувся торік восени.

— У Москву поїхав якраз після виборів, — каже. — Зарплата фізрука була в мене 1,5 тисячі. Хтів більшого. Дитина народилася, жінка молода. У Росії на будівництві добре заробляв. За деякі місяці мав 2,5 тисячі доларів. За півтора року назбирав на двокімнатку. Приїхав у вересні. Посидів трохи без роботи. Ті пару тисяч, що привіз, майже розійшлися. Два роки тому за 100 гривень пару днів можна було прожити. А тепер жінка за раз двухсотку на продукти тратить. Пішов до брата торгувати пластиковими вікнами. Але з тим бізнесом одні збитки. Податок зріс, тепер майже 600 гривень. Як їхав — то 200 був. Добре, що хоч малий із памперсів виріс. Бо раніше за 1,2 гривні штуку купували, тепер, чую, — 2,5. Секонд-хенд і то дорожчий став.

Пішов би на будову — вмію мурувати, штукатурити, плитку ставити. Та ніхто не бере. Євро не Євро — нікому робочі руки не треба.

У нас у районі навіть серед моїх друзів було багато людей, які голосували за Януковича. Юльку ненавиділи, плакати її здирали. Тепер  змінилася думка. Президент — "бандюк" , Тимошенко — геройка. Те саме, що було 2004-го. Якийсь коловорот. Треба звідси їхати, доки не пізно. До добра тут точно не йде.

Зараз ви читаєте новину «Василь Бахусевич виїхав після виборів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути