середа, 04 квітня 2012 06:00

В понеділок у місті повісили плакати з написом "Вона вільна"

Автор: фото: Тарас Подолян
 

Люди йдуть повз біґ-борд із чорно-червоним текстом "Вона вільна" на просп. Перемоги у Києві. В понеділок у місті повісили кілька таких плакатів.

Такий самий стиль написів використовувала лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко за півроку до останніх президентських виборів. Гаслом тоді було "Вона працює".

— Ми не замовляли біґ-борди, — говорить нардеп від БЮТ Юрій Одарченко, 51 рік. — Зараз неможливо розмістити будь-яку рекламу, що стосується Тимошенко. Наша з написом "Невинна" провисіла рівно три години. А потім комунальники її демонтували. Бренд "Вона" ми не реєстрували, тому не може бути юридичних підстав для позовів.

У рекламній агенції "Ньюс Аутдор", якій належить рекламна площа, не розповідають, хто замовляв біґ-борди. Запевняють, це не політична, а комерційна реклама.

— Це так звана тизерна реклама, коли перший інформаційний сигнал задає інтригу, ви весь час думаєте: "А що ж це таке?". А потім має бути відповідь, — говорить директор зі стратегічного планування рекламної агенції "Гайдай.Ком" 46-річний Сергій Гайдай. — Мені здалося, що кампанію замовила "Батьківщина". Цю ідею можна було б зв'язати з Україною — "Вона вільна й Україна вільна". Якщо то комерційна реклама, то це хороший хід. Бо що більша інтрига, що більше про це розмовляють, то краще реклама спрацює. Навіть якщо це не політика, то "Батьківщині" такий поворот вигідний. Це зайве нагадування про партію, про часи, коли Тимошенко була прем'єром.

Зараз ви читаєте новину «В понеділок у місті повісили плакати з написом "Вона вільна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути