Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2009 18:04

Юлія Тимошенко не носить годинників із кінця 1990-х
5

Народний депутат від БЮТ Наталія Королевська під час зустрічі з представниками підприємств вугільної промисловості 2 вересня 2008 року. У цей день Верховна Рада прийняла закон про підвищення престижності шахтарської праці. На її руці годинник ”Бреге” за 8
Фото: фото: УНІАН
Депутат від Партії регіонів Ганна Герман носить ”Франк Мюллер” за 50 тисяч доларів
Голова Держкомпідприємництва Олександра Кужель має ”Франк Мюллер” за 40 тисяч доларів
”Регіоналка” Тетяна Бахтеєва носить ”Жегер-ЛеКультр” за 17 тисяч доларів
”Гарі Вінстон” секретаря Ради нацбезпеки та оборони Раїси Богатирьової коштує 20 тисяч доларів

Годинники з діамантами — це найдорожчі прикраси, що носять українські жінки-політики. На початку тижня народний депутат-"регіоналка" Тетяна Бахтеєва, 55 років, на засідання погоджувальної ради парламенту одягла швейцарський годинник із 24 діамантами від "Жегер-ЛеКультр". Корпус із жовтого золота, ціна $17 тис.

Годинник цієї ж фірми 1953 року одягла королева Великої Британії Єлизавета II у день свого сходження на престол.

У секретаря Ради нацбезпеки й оборони Раїси Богатирьової, 56 років, золотий годинник "Гаррі Вінстон" із 169 діамантами. Його журналіст інтернет-видання "Українська правда" помітив на її руці під час Всесвітнього економічного форуму. Там саме обговорювали економічну кризу. У Богатирьової ще є "Франк Мюллер", який коштує від $17 до $22 тис.

У "регіоналки"" Ганни Герман, 49 років, теж є годинник цієї марки, але за $50 тис. На ньому два ряди діамантів. Виготовлений із білого золота, ремінець із крокодилячої шкіри, окремі елементи механізму з платини. Герман його подарували на 45-річчя.

Днями свій "Франк Мюллер" із діамантами показала і нещодавно призначена голова Державного комітету підприємництва Олександра Кужель, 55 років. Коштовним камінням усипаний весь циферблат. Коштує $40 тис.

Найдорожчий годинник носить народний депутат-"бютівка" Наталія Королевська, 33 роки. У Раді її називають улюбленицею Юлії Тимошенко. У Королевської "Бреге" з білого золота й діамантів за $82 тис.

Прем'єрка годинників не носить з кінця 1990-х років, коли прийшла у політику. Однак дарує їх своїм соратникам. На таких є напис: "Я з вами! Юлія".

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко не носить годинників із кінця 1990-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути