Ексклюзиви
вівторок, 19 квітня 2011 08:24

В аварії загинув депутат від Партії регіонів

У ніч на неділю в автомобільній аварії загинув "регіонал" 46-річний Микола Лісін. О 1.50 на "Ламборгіні Ґаллардо" він їхав столичною вул. Заболотного у бік Одеської площі зі швидкістю понад 200 км/год. Наскочив на бордюр, авто занесло на узбіччя. Воно врізалося у рекламний щит автозаправки.

— Автомобіль зніс два ліхтарних стовпи, — розповідає працівник заправки. — Один із них відкинуло метрів на 50. Другий проткнув машину між водієм і пасажирськими сидіннями. Я підбіг до машини, почав витягати чоловіка із салону. Він не встиг нічого сказати, хоча щось намагався вимовити. Після того, як приїхали міліція та "швидка", ми дізналися, що це — народний депутат. Запаху алкоголю від нього я не чув.

Лісін не пристебнув ремені безпеки. Від травм помер на місці. Депутат їхав із приватної зустрічі, за даними міліції. Його поховають у вівторок на столичному Байковому кладовищі.

— Напевне, на дорозі стався якийсь форс-мажор, — каже "регіонал" Михайло Чечетов, 57 років. — Він професійно водив машину. Про нього говорили: "Народився в авто". Можливо, на дорогу в той момент вискочила собака чи заєць. Він був життєлюбом. Людиною доброю, відкритою та душевною. Мав гагарінську усмішку. Його чарівність обеззброювала. Багато працював.

Микола Лісін був нардепом останніх трьох скликань. Спочатку пройшов від Соціал-демократичної партії (об'єднаної), потім — від Партії регіонів. Працював у бюджетному комітеті. За останні чотири роки жодного разу не виступав у парламенті. Мав дружину і чотирьох синів. Троє — школярі.

Кажуть, Лісін був бізнес-партнером міністра екології Миколи Злочевського. Разом володіли компанією "Інфокс", що займалася транзитом нафтопродуктів. 2002-го вони фінансували парламентську кампанію СДПУ(о), за чутками. Також Лісіна пов'язували із компанією "Парі", що розробляє надра й добуває природний газ.

Має відбутися засідання Центральної виборчої комісії. На ньому припинять повноваження народного депутата Миколи Лісіна. Його місце в парламенті займе Сергій Пачесюк, колишній голова Черкаської облорганізації Партії регіонів.

 

"Ламборгіні" коштує близько трьох мільйонів гривень

"Ламборгіні Ґаллардо" — італійський двомісний спортивний автомобіль. Має двигун об'ємом 5 л і потужністю 530 к. с. Максимальна швидкість 315 км/год, до 100 км/год прискорюється за 3,8 с. На такі автомобілі завод-виробник встановлює літні шини, що за температури нижче +15°С втрачають властивості зчеплення з дорожнім покриттям. При різких маневрах автомобіль стає некерований. У холодну пору року такими авто їздять  максимально обережно. "Ламборгіні" коштує близько 3 млн грн.

 

Зараз ви читаєте новину «В аварії загинув депутат від Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути