пʼятниця, 08 січня 2016 07:30

Усвяцов був би крутішим за будь-яких Ротенбергів

Віктор Шендерович назвав прізвища людей з одного з найпотужніших злочинних угруповань у Санкт-Петербурзі. Вони були пов'язані з нинішнім президентом Володимиром Путіним в його молоді роки. Брати Аркадій та Борис Ротенберги, наприклад. Зараз вони — одні з найбагатших у Росії. Постійно отримують багатомільярдні державні контракти.

З інтерв'ю Шендеровича вкотре постає картина того, яку важливу роль у долі Путіна і, відповідно, Росії, геополітики, зіграла спортивна секція в Ленінграді. Саме в товаристві "Труд" його навчили важливих речей.

Ми розмірковуємо, звідки в Путіна взялося це все "вулиця мене навчила: якщо бійка неминуча, бити першим". Але ця манера не дворова, а з товариства "Труд". Усвяцов, Ротенберги, Василь Шестаков (депутат Держдуми, президент міжнародної федерації самбо. — "ГПУ") — ось хто лишив слід у долі російського президента. І якби Леонід Усвяцов не загинув, то збудував би зараз який-небудь газопровід "Сила Полінезії". Був би крутіший за будь-яких Ротенбергів.

Ця інформація — не нова. Колишній депутат із Петербурга Марина Сальє багато розповідала й писала про ранні роки Путіна. На початку 2000-х виїхала з Петербурга. Сховалася в якомусь селі на Псковсщині. А 2012 року померла.

Смертей там досить багато. Роман Цепов, колишній охоронець Путіна, помер за дуже дивних обставин. У спинку крісла йому вмонтували шматок чогось радіоактивного і спалили спинний мозок. Зрештою навіть Анатолій Собчак (мер Санкт-Петербурга, помер від гострої серцевої недостатності 2010-го. — "ГПУ") помер за дивних обставин. Його смерть викликає багато питань.

Сергій ПАРХОМЕНКО, журналіст, "Эхо Москвы", 25 грудня 2015 року

Зараз ви читаєте новину «Усвяцов був би крутішим за будь-яких Ротенбергів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути