пʼятниця, 25 січня 2008 16:55

Ющенко їздив до Швейцарії з дружиною та донькою

Автор: фото: Михайло МАРКІВ
  Дружина президента України Катерина Ющенко тисне руку американському мільярдеру і меценату Джорджу Соросу. Біля нього стоїть мільярдер Віктор Пінчук — зять екс-президента Леоніда Кучми
Дружина президента України Катерина Ющенко тисне руку американському мільярдеру і меценату Джорджу Соросу. Біля нього стоїть мільярдер Віктор Пінчук — зять екс-президента Леоніда Кучми

Учора ввечері президент Віктор Ющенко, 53 роки, повернувся до України зі швейцарського Давосу, де три дні перебував на Світовому економічному форумі. Із главою держави туди літали дружина Катерина Ющенко та старша донька Віталіна. Остання місяць тому очолила Національну раду при президентові "Зігрій любов"ю дитину".

Родина Віктора Ющенка жила в розкішній віллі "Сюрлей". Президент зазвичай зупиняється в ній під час візитів до Швейцарії. Триповерховий кам"яний будинок розташований на схилах швейцарських Альп. Йому майже 100 років, доба проживання там коштує близько тисячі євро.

До Швейцарії на час форуму приїжджають найбагатші та найвпливовіші люди світу. У Давосі цього разу були українські мільярдери Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Сергій Тарута.

Перебування на форумі використовують для проведення неофіційних переговорів

Перебування на форумі використовують також для проведення неофіційних переговорів. У перший день візиту Віктор Ющенко зустрівся з держсекретарем США Кондолізою Райс. Йшлося про запланований на квітень візит до України американського президента Джорджа Буша.

Також Віктор Ющенко зустрівся з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Говорили про можливість транзиту територією України азербайджанської нафти.

На прес-конференції глава держави розкритикував ініціативу прем"єрки Юлії Тимошенко щодо збільшення ціни на транспортування українською територією російського газу.

— Цей крок може завдати лише шкоди, — сказав президент.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко їздив до Швейцарії з дружиною та донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути