четвер, 14 червня 2012 06:00

"Ющенко йтиме з гаслами критики Тимошенко, Яценюка, Кличка"

Політрада "Нашої України" вирішила, що список цієї політсили на парламентських виборах очолить її почесний лідер Віктор Ющенко. Про це домовилися на засіданні 12 червня.

— Рішення прийняте практично одноголосно на засіданні політради. Для кворуму потрібно 60 людей, а присутні були понад 80, — каже народна депутатка з блоку НУ-НС Лілія Григорович, 54 роки.

Також політрада 22 липня обере нового голову. Адже 25 травня Валентин Наливайченко склав із себе повноваження. Заявив, що "Наша Україна" повинна йти на вибори з об'єднаною опозицією. Однак її керівництво вирішило створити окреме об'єднання разом із Конгресом українських націоналістів, Українською народною партією, Українською платформою "Собор".

— Джерела, наближені до Банкової, розповідають, що Ющенко очолює технічний проект Адміністрації президента, — говорить 35-річний Михайло Басараб, політолог із Першої рейтингової системи. — Очевидно, основне завдання Віктора Андрійовича буде максимально відкусити шмат від опозиційного пирога. Зрозуміло, що Ющенко йтиме з гаслами критики Тимошенко, Яценюка, Кличка, "Свободи" та інших опозиційних сил. Буде озброєний якимись не дуже приємними фактами з життя українських опозиційних політиків, тому зливатиме великий обсяг компромату. Ющенка випускають для того, щоб його вустами здійснювати атаку на опозиціонерів. Очевидно, влада зіграла на амбіціях екс-президента, які його не полишають. Адже він сприймає свою місію як необхідну. Однак ні він, ні його партія не мають шансів потрапити до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко йтиме з гаслами критики Тимошенко, Яценюка, Кличка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути