Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2016 06:05

Уляна Супрун виконуватиме обов'язки міністра охорони здоров'я

— Сьогодні плануємо підтримати зміни в керівництві Міністерства охорони здоров'я, — каже прем'єр Володимир Гройсман, 38 років.

27 липня на засіданні уряду пропонує призначити волонтерку 53-річну Уляну Супрун виконувачем обов'язки міністра. Урядовці голосують "за". Напередодні Кабмін призначив її заступником міністра.

Уряд Гройсмана працює з 14 квітня. Проте досі не має міністра охорони здоров'я. Обов'язки виконував Віктор Шафранський. Він звільнився за власним бажанням.

— Ми співпрацювали з Уляною. Вона має величезні знання. І таких патріотів треба шукати, — каже колишній міністр Олександр Квіташвілі, 45 років. — Сподіваюся, їй дадуть можливість зібрати хорошу команду. А Верховна Рада після канікул призначить Уляну міністром. Ніякі групи інтересів вона не представляє.

— Перше завдання Супрун — сформувати команду, — каже голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я 50-річна Ольга Богомолець. — Я пропонувала її на заступника міністра, який відповідав би за зону АТО, військову медицину. Це вона добре знає. Для загального керівництва галуззю потрібно добре розбиратися в системі.

— У міністерстві є багато поточних проблем, що необхідно вирішувати щоденно. Тут бачу найбільшу проблему для Супрун, — говорить екс-міністр 51-річний Олег Мусій. — Хоча знаю Уляну з позитивного боку — і як волонтера, і як фахівця.

На наступному засіданні уряду Уляна Супрун має представити концепцію реформи системи охорони здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Уляна Супрун виконуватиме обов'язки міністра охорони здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути