пʼятниця, 09 квітня 2010 03:21

Юлія Тимошенко сильно схудла

У середу біля одного з управлінь Генеральної прокуратури на столичній вул. Грінченка, 5 зібралися понад 100 журналістів й операторів. Чекають на лідера БЮТу 49-річну Юлію Тимошенко. Вона має свідчити щодо справи підкупу суддів Конституційного суду. 29 березня Тимошенко заявила, що тим пропонують по $1 млн за визнання законною нинішньої парламентської коаліції.

Екс-прем"єрка запізнюється на 40 хв. Під"їжджає чорним "мерседесом" із заштореними вікнами. У неї запалі щоки. Вбрана в чорний плащ. Під горлом на сорочці кругла брошка з матерії.

Із машини Тимошенко виходить нардеп-"бютівець", юрист Віктор Швець, 56 років. Колишня прем"єрка каже, що він — її адвокат.

— Ні, я не адвокат. Просто приїхав разом із нею, — каже Швець "ГПУ".

Говорять, що насправді адвокатом Тимошенко є нардеп-"бютівець" Сергій Власенко. Він нібито пройшов у прокуратуру через службовий хід. Власенко зайняв місце головного юриста БЮТу після того, як Андрій Портнов пішов працювати заступником голови Адміністрації президента.

Тимошенко тримає салатову папку з документами. Каже, там докази підкупу 11 суддів Конституційного суду, які вже визнали коаліцію легітимною:

— Я сказала про це, й мене викликали в прокуратуру. Принесла письмове звернення, де вказано, які хабарі суддям пропонували.

Із вікон сусідньої будівлі кілька десятків працівників Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг розглядають екс-прем"єрку. Дехто фотографує.

— Диви, яке шоу влаштувала,— перемовляються перехожі.

Тимошенко пробула в будівлі прокуратури півтори години.


Червоний бісер має приносити успіх в особистому житті


Біоенергетик 40-річна Лілія Хасапєтова з Кіровограда пояснює призначення складових брошки-амулета на грудях Юлії Тимошенко. З нею вона прийшла свідчити до Генпрокуратури:

— Колоподібна брошка символізує землю. Її форма сприяє притягуванню енергії. Червоний бісер у брошці має приносити успіх в особистому житті. Камені червоного кольору стимулюють кровообіг. Їх треба носити слабким анемічним жінкам зі зниженим тиском. Чорне каміння нагадує пластичний гагат або чорний янтар. Його радять носити песимістам і людям, схильним до самогубства, розсіяним і в"ялим. Таке каміння рекомендовано носити при хворобах зору, особливо при катаракті, а також тим, хто страждає на мігрень, дистонію, гіпертонію. Чорне каміння здавна вважали амулетом проти вроків для дітей. Також цей камінь корисний інфантильним людям, схильним до чорної меланхолії. Якщо в центрі амулета загострене видовжене каміння, він зроблений на захист від злого ока. Жінка когось боїться або остерігається. Такі амулети плетуть на Західній Україні знахарі.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко сильно схудла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути