Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2010 03:28

Угоду по флоту уклали під дією войовничої зірки

10 березня цього року президент Віктор Янукович підписав закон, за яким коаліція може формуватися окремими депутатами. 12 квітня під час візиту в США відмовився від українських запасів високозбагаченого урану. 21 квітня підписав угоду про продовження терміну базування Чорноморського флоту Росії в Криму до 2042 року. Під впливом яких зірок приймали ці рішення, розказує астролог Олена Максимова:

— 10 березня — несприятливий день для підписання документів. Меркурій — планета, що керує паперами, угодами, — займав найслабшу позицію. В цей час людьми керують емоції. Вони не здатні мислити стратегічно.

Поїздка Віктора Януковича до США припала на більш сприятливий для державних справ час. Але для самого нашого глави держави зірки прогнозували деяку скутість активності. Тому ведучим під час зустрічі був президент Америки. Він диктував умови. Рішення по урану призведе до втрати Україною авторитету і в Америці, і в Європі.

У рішеннях, прийнятих 21 квітня, закладений руйнівний характер. У той день Венера проходила через найбільш войовничу, криваву і злу зірку неба — Алголь. Ми маємо зважати на Венеру, бо 2010-го вона є особливо важливий елемент астрологічного аналізу для України. Наші представники не відчули небезпеки в цих рішеннях. Бо планета аналітиків, Меркурій, гальмувала розумові процеси. Цей політичний крок згубний для держави. Його наслідки будуть відчутні за 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Угоду по флоту уклали під дією войовничої зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути