пʼятниця, 06 липня 2012 05:30

У Турчинова двостороннє запалення легень

У першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова, 48 років, двостороннє запалення легень. Лікарі не відпускають його зі стаціонару.

— Олександр Турчинов зараз у стаціонарному закладі, у лікарні, — говорить у середу на прес-конференції 38-річний Арсеній Яценюк, лідер партії "Фронт змін".

Лікується Турчинов у столиці, розповідає його прес-секретарка Ганна Вахотська. В якому закладі, не уточнює.

— Для нас це неприємна несподіванка. Він міг застудитися під кондиціонером або під дощем на пікеті по захисту української мови, коли мовний законопроект приймали у першому читанні. Він мокнув із ранку аж до вечора. Відчув себе зле минулого тижня, кашляв, температурив. Але він наскільки трудоголік, що не зважав на це. Лікувався тільки чаєм, — каже Ганна Вахотська.

Турчинов звернувся до лікаря цими вихідними. Його обстежили, у понеділок госпіталізували у стаціонар.

— Це дуже серйозна хвороба, може бути летальний випадок. Він почувається погано, але активний, рветься працювати. Та лікарі його не відпускають. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність, — додає прес-секретар.

Ганна Вахотська пригадує, остання публічна подія, на якій був присутній Олександр Турчинов, — круглий стіл з громадськими організаціями. Коли він вийде на роботу, не відомо.

Зараз ви читаєте новину «У Турчинова двостороннє запалення легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути