четвер, 03 листопада 2011 00:30

У Табачника молода дружина

Кажуть, що сайт "Вікілікс" опублікував шифрограму під грифом "таємно", написану послом США Вільямом Тейлором. У ній ідеться про його зустріч віч-на-віч під час ланчу з тодішнім прем'єром Віктором Януковичем 2 листопада 2006 року.

— Янукович намагався створити собі репутацію, використовуючи історії з його власного життя, починаючи з нещасливого дитинства, зіткнення із законом, — описує Тейлор. — Янукович розповів дві історії про те, як його родину переслідували люди "у чорних сорочках зі зброєю", які, як він заявив, були поліцією. Перша історія (без дати) стосувалася його сина. Хтось убив "селянина", тіло викинули перед машиною сина, щоб спробувати звинуватити його у смерті людини. Син Януковича ухилився і не вдарив тіло, але так нервував, що тимчасово втік до Росії. Другий випадок стосувався дружини Януковича. 2005 року, коли він перебував за межами України на спа-курорті в Чехії. Дружина сиділа у їхньому дворі перед будинком, гладила кішку, коли озброєні й одягнені в усе чорне люди ввірвалися й начебто вдарили її прикладом. Його тілоохоронці, більші за зловмисників, з'явилися та прогнали їх. Незрозуміло, чому Янукович вирішив розповісти ці дві історії.

Також посол описав розмову з Януковичем про члена його команди — Дмитра Табачника:

— Він відмахнувся від нещодавньої антиамериканської статті віце-прем'єр-міністра Дмитра Табачника в російській газеті, зазначивши, що той зараз зайнятий молодою дружиною та, можливо, не читав статтю перед підписанням. Табачник, за словами Януковича, перебуває на Мальдівах із новою 22-річною дружиною, не фокусуючись ні на чому, "крім неї".

В офіційній біографії Дмитра Табачника дружиною значиться  50-річна Тетяна Назарова. Вона — народна артистка України та Росії. Грає в Київському театрі російської драми ім. Лесі Українки. Старша за чоловіка на три роки.

Зараз ви читаєте новину «У Табачника молода дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути