пʼятниця, 05 жовтня 2018 07:20

У родини розвідника є три будинки і російські паспорти

"Родина першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка володіє трьома будинками в селищі Козин під Києвом. Вони коштують близько 224 млн грн", — пишуть журналісти програми "Бігус.Інфо".

Сергій Семочко до 2014-го працював у кримському управлінні Служби безпеки України, був керівником економічної контррозвідки. Очолював київське управління СБУ. Влітку цього року його призначили першим заступником керівника Служби зовнішньої розвідки.

"Семочко їздить на автомобілі "Ленд Крузер", який зареєстрували на неіснуючу людину. У родини розвідника є російські паспорти. Отримали їх після анексії Криму. Також мають бізнес на півострові. На відпочинок літають вертольотом. Доходів на нерухомість та автомобіль сім'я не має. Сам Семочко відповідати на питання про родичів не хоче. Тут мова вже не тільки про корупцію. Мова про національну безпеку", — йдеться в матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «У родини розвідника є три будинки і російські паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути