понеділок, 14 травня 2007 18:35

У Львові з"явилися намети "За Януковича"

Близько двадцяти наметів-черепашок поставили вчора вранці на площі біля пам"ятника Тарасові Шевченку у Львові представники міської організації Спілки молоді регіонів України. На наметах — біло-блакитна символіка і напис "За Януковича".

— Я здесь в сторонке. На мне бело-голубой шарфик, не хочу идти туда, там много людей, — говорить у телефон 22-річний "регіонал" Дмитро Флекман. — Цією акцією ми хочемо привернути увагу Віктора Ющенка до Львова, — розповідає він "ГПУ". — Аби президент знав, що і тут є прихильники Віктора Януковича. Сподівалися якщо не на прихильність львів"ян, то принаймні на байдужість. А натомість отримали агресію.

Дмитро каже, що в наметах збереться півсотні осіб. А членів їхньої організації у Львові близько 400.

За 200 м від наметів — автобус із правоохоронцями. Кілька десятків міліціонерів підходять до "регіоналів". Напроти, на постаменті пам"ятника Тарасові Шевченку, молодь вивісила плакат — цитату з вірша поета: "Раби підніжки грязь Москви".

— Так ми сприймаємо тих українців, які підтримують Януковича, — пояснює 18-річна Руслана Кучинська зі Спілки української молоді.

65-річний двірник Володимир Прунів побачив намети молодих "регіоналів" уранці. Побіг додому, написав на аркуші паперу "Львів проти зека Януковича" і пішов на площу.

— Зранку ці зрадники ще й вивісили плакат "Львів за Януковича", — обурюється чоловік. — Ми здерли звідти слово "Львів". Яке вони мають право розписуватися за все наше місто?

Представники СМРУ планували стояти на площі щонайменше 10 днів.

— Я не знаю, чи вони до вечора достоять, — іронічно каже Прунів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові з"явилися намети "За Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути