вівторок, 19 січня 2010 07:46

У двох жінок на виборчих дільницях почалися перейми

На спецдільниці N84 виборчого округу N135, розташованого в пологовому будинку N7 в Одесі, жінка народила трійню. Це сталося відразу відразу після того, як вона проголосувала.

— Перейми почалися, коли вона вийшла з кабінки для голосування, — згадує голова виборчої комісії Надія Карпізіна, 40 років. — Жінка дійшла до урни, схопилася за живіт. Її підхопили дві медсестри, потім на носилках повезли народжувати. Під вечір нам сповістили, що в неї трійня — дві дівчинки й один хлопчик. Це дуже порадувало членів комісії.

Телефонуємо до сьомого пологового. Це на вул. Космонавтів. Працівниця реєстратури Світлана каже, що інформації про породілей не надає, але про випадок на виборчій дільниці розповідає:

— У мене подруга медсестра. Вона казала, що першим народився хлопець. Він був найважчий — 2300. Дівчатка ледь набрали по 2 кіло. Народила їх менше ніж за дві години. Зараз лікарі не пускають до неї в палату. Жінка в післяопераційному відділенні, весь час блює і не хоче нікого бачити. Приїжджав її чоловік. Усіх пригощав шампанським і цукерками. Говорив, що лікарі попереджали його про двійню. На трійню не чекав. Кажуть, якщо дитина народиться в машині, стане шофером. Ці, напевно, виростуть політиками.

— Вона почуває себе не дуже добре, бо пологи пройшли складно. За кілька днів усе буде добре, — запевняє лікар пологового Євген Кушнір.

Загалом тут проголосували всі, хто був у в списку, — 41 особа.

У Херсоні на виборчій дільниці N23 у жінки почалися перейми. Пологи довелося приймати одному зі спостерігачів, медпрацівникові. Народився хлопчик. Мати пообіцяла назвати його Віктором, на честь кандидата у президенти Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «У двох жінок на виборчих дільницях почалися перейми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути