середа, 23 серпня 2017 00:20

У 202 об'єднаних громадах пройдуть вибори

Центральна виборча комісія призначила перші вибори ­голів та депутатів у 202 об'єднаних територіальних громадах. Вони ­відбудуться 29 жовтня. Виборчий процес розпочнеться 9 вересня. ­Проголосувати зможуть майже 1,33 млн громадян.

У Вінницькій області вибори відбудуться у дев'ятьох ОТГ, у Волинській — 19, у Дніпропет­ровській — у 19, у Донецькій — у двох, у Житомирській — у 13, в Запорізькій — у 10, на Івано-Франківщині — у вісьмох, на Київщині — в чотирьох, у Кіровоградській області — у шістьох, у Луганській — в чотирьох, у Львівській — у вісьмох, в Одеській — в 11, у Полтавській — у 12, у Рівненській — в п'ятьох, у Сумській — в дев'ятьох, у Тернопільській — в чотирьох, у Харківській — в сімох, у Херсонській області — в 10, у Хмельницькій — в сімох, у Черкаській — у 15, у Чернівецькій — в чотирьох, у Чернігівській області — в 14, в одній — на Закарпатті та Миколаївщині.

"Не прийняті рішення щодо призначення перших виборів в об'єднаних територіальних громадах навколо міст обласного значення і щодо утворення яких є судові розгляди", — пише народний депутат 45-річна Олена Бойко у "Фейсбуку".

За попередні півтора року перші вибори відбулися в 415 об'єднаних територіальних громадах.

Зараз ви читаєте новину «У 202 об'єднаних громадах пройдуть вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути