середа, 07 листопада 2012 05:45

Тягнибок забороняє робити йому подарунки

Лідеру "Свободи" Олегові Тягнибоку виповнюється 44 роки 7 листопада — в день Жовтневої революції. На цю дату "свободівці" традиційно влаштовують антикомуністичні акції.

2010-го активісти запорізького осередку "Свободи" обклеїли місто 500 плакатами: "Українці! 7 листопада — день народження Олега Тягнибока! Святкуйте українські свята! Шануйте своїх героїв!". Це був подарунок керівникові, кажуть партійці.

— Щороку день народження Олега Тягнибока святкуємо на майдані Незалежності, — розповідає прес-секретар Всеукраїнського об'єднання 38-річний Юрій Сиротюк. — На 40-річчя робили виставку про злочини сталінізму, Олег увесь день простояв із мегафоном. Цього разу також плануємо акцію. Сподіваємося, наші партнери з Об'єднаної опозиції, які є чинними депутатами, нам із цим поможуть. У нас ніколи не було, щоб нардепи займали чергу від ранку і столи з "картінами" привітати лідера. Колись, пам'ятаю, після акції 7 листопада на майдані зайшли у дешеву кав'ярню, випили чаю і роз'їхалися. Думаю, зараз для Олега Ярославовича, який два місяці мотався по виборах, не вилазив із машини, не бачив дітей та дружини, найкращий подарунок — побути з ними. Олег любить позичити ручку, а потім забуває повернути. Років два тому вручили йому на день народження три однакові ручки — аби більше не позичав.

— Що презентують один одному дорослі чоловіки? Пляшку дорогого алкоголю. Торік це був коньяк, — говорить "свободівець" 36-річний Ігор Мірошниченко. — Але швидше для колекції. Наші не зловживають спиртним.

Тягнибок забороняє робити йому подарунки, розказує лідерка львівського осередку організації 48-річна Ірина Фаріон:

— Я ще ніколи не вітала Олега чимось матеріальним.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок забороняє робити йому подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути