Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 07:26

Тищенко влаштував вечірку для дружини

Народний депутат від "Слуги народу" 48-річний Микола Тищенко 18 квітня влаштував у столичному готелі "Фаєрмонт" вечірку на день народження дружини Алли Барановської, 26 років. Відео опублікували журналісти програми "Схеми".

На святкуванні були майже 30 осіб. Гості не надівали захисних масок. Серед них — голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою Юрушевою, яка керує цим готелем. Запускали святковий салют.

Із 5 квітня у столиці діє посилений карантин: заклади громадського харчування працюють на виніс чи доставку. Готелі організовують харчування в номерах.

У "Слузі народу" подію не коментували. Тищенко заявляє, що не робив нічого забороненого.

Торік під час жорсткого двомісячного карантину працював його столичний ресторан "Велюр".

20 квітня народний депутат від "Слуги народу" 48-річний Євгеній Шевченко приїхав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Спілкувалися в його кабінеті.

— Україна й Білорусь — два найближчі народи. І хто не був би при владі, ніколи цей народ не розділити. Соціологія показує, що 36 відсот­ків українців хотіли би бачити вас своїм президентом, — каже на зустрічі Шевченко.

Торік Україна приєдналася до санкцій Євросоюзу проти Білорусі у зв'язку з фальсифікацією виборів й порушенням прав людини. 36% українців довіряють Лукашенку, за результатами опитування КМІС, але не довіряють — понад 53%.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко влаштував вечірку для дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути