вівторок, 22 лютого 2011 08:00

Тимошенко завела блог у Твітері

Автор: фото з сайта www.twitter.com
  Іменинниця Євгенія Тимошенко-Карр (праворуч) разом з матір’ю Юлією Тимошенко, батьком Олександром Тимошенком (у піджаку) та чоловіком Шоном Карром
Іменинниця Євгенія Тимошенко-Карр (праворуч) разом з матір’ю Юлією Тимошенко, батьком Олександром Тимошенком (у піджаку) та чоловіком Шоном Карром

У неділю лідер "Батьківщини" 50-річна Юлія Тимошенко відзначила день народження дочки Євгенії. Їй виповнився 31 рік. Святкували в ресторані.

"Зараз ми родиною святкуємо День народження моєї донечки, — написала Тимошенко у своєму інтернет-мікроблозі Твітер з айподу близько 18.00. — Вдома ми її називаємо Жужею або Білочкою".

Додала дві фотографії. На одній — уся родина: чоловік Євгенії Шон Карр, батько Олександр. Останній уперше з'явився на людях після операції на серці та легенях.

На другому знімку — Тимошенко з дочкою та чоловіком. Жінки в білих сукнях, поверх — світло-бежеві кофтини. Волосся розпущене та накручене. В Євгенії ще й начесане на маківці. Тимошенко без прикрас. На Євгенії — перли.

Після святкування в понеділок зранку лідер "Батьківщини" прибула на черговий допит до Генпрокуратури.

"Сьогодні на сніданок був тар-тар (страва з сирого м'яса чи риби. — "ГПУ"), — повідомила у блозі. — Перед походом у Генпрокуратуру вирішила сире м'ясо не їсти. З настроєм і так усе нормально".

У соціальній мережі Твітер Тимошенко з'явилася 15 лютого. Поділилася враженнями після чергового спілкування зі слідчими:

"Сьогодні в мене підписка про невиїзд, табу на TV. Хай спробують забрати 140 символів... найкраще щеплення проти диктатури".

Напередодні дня народження Євгенії в центральному офісі "Батьківщини" побували представники Служби безпеки України. Хотіли вилучити партійний сервер. У суботу Тимошенко написала:

"Після вчорашніх подій складний настрій. На сніданок власноручно зварила два яйця в круту. Запила кавою. Трошки попустило".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко завела блог у Твітері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути