Ексклюзиви
четвер, 26 липня 2012 05:45

Тимошенко використала річний ліміт побачень

Державна пенітенціарна служба просить ув'язнену екс-прем'єрку Юлію Тимошенко обмежити кількість побачень. Мовляв, за останні 2,5 місяця та використала річний ліміт.

Кажуть, за законом, вона має право на одне короткострокове побачення  протягом місяця й на одне тривале — раз на три місяці. А з травня вона мала 17 зустрічей.

— Для захисників не може бути ніяких обмежень у побаченнях із підзахисною. Вони можуть зустрічатися, якщо є необхідність, навіть кілька разів на день, — коментує 35-річний Богдан Хмельницький, голова громадської правозахисної організації "Об'єднання Богдана Хмельницького". — Обмеження кількості побачень є, але пов'язано це переважно з тим, що виправні установи не мають достатньо приміщень, щоб забезпечити всім ув'язненим щоденні зустрічі. Але це ж проблема пенітенціарної системи — нехай знаходять приміщення для побачень чи будують.

— Ці заяви прозвучали для того, щоб ізолювати Юлію Володимирівну від керівництва найбільшою опозиційною силою в Україні, — каже "бютівець" 54-річний Сергій Сас.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко використала річний ліміт побачень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути