Ексклюзиви
середа, 10 червня 2009 18:16

Тимошенко відмовилася розповідати про співпрацю з Медведчуком

Через годину після прес-конференції Віктора Ющенка у вівторок прем"єр-міністр 48-річна Юлія Тимошенко теж зібрала журналістів.

— Все, Надя, виключай кондиціонер, заважатиме звуку! — вигукує хтось із працівників Кабміну перед появою Тимошенко.

Прем"єр заходить до зали усміхнена. На ній — легка бежева сукня з трояндами на грудях. Поверх пов"язана хустка з такої самої тканини. Розкладає перед собою тези виступу. Інколи на них поглядає.

— Ми б довели справу до кінця, якби не істерія президента, який не знає, що говорить, — каже вона про утаємниченість переговорів із "Регіонами". — Шкода, що помаранчева революція привела його в крісло. Я давно казала, що він живе і працює проти країни. А зараз показує своє справжнє обличчя.

Додає, що оприлюднений у пресі проект змін до Конституції — не той, який вона узгоджувала із Партією регіонів. Тому обіцяє найближчими днями показати свій проект Основного закону.

Звук її мікрофона час від часу слабшає, з"являється відлуння. Прем"єр на це не зважає.

Називає Януковича своїм головним конкурентом на президентських виборах.  Запевняє, що переможе його. Не відповідає на запитання про те, коли востаннє бачилася із колишнім главою Адміністрації Кучми Віктором Медведчуком і про співпрацю з ним загалом. Також відмовляється коментувати заяву голови Верховної Ради Володимира Литвина про те, що в погодженому Тимошенко проекті Конституції йшлося про продовження повноважень нинішнього парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася розповідати про співпрацю з Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути