вівторок, 17 січня 2012 05:15

"Тимошенко треба дати милиці"

Екс-прем'єр 51-річна Юлія Тимошенко відмовилася приймати ліки від застуди й не підпускає до себе медперсонал виправної колонії. Про це написала начальникові установи, розповідають у Державній пенітенціарній службі.

Стан здоров'я колишньої глави уряду задовільний, вважають тюремні лікарі.

— Їй так само тричi на день пропонують призначені лiки, — говорить 40-річний Дмитро Курушин з управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області. — Юлiю Володимирівну попередили, що вона персонально вiдповiдає за стан свого здоров'я у разi відмови від лікування.

Тимошенко вводили препарат ГОМК, припускає захисник екс-прем'єра "бютівець" 44-річний Сергій Власенко. Через це, мовляв, вона "втрачала свідомість". ГОМК — снодійне, яке застосовують тільки під наглядом лікаря. Його використовують лише в країнах СНД.

Юлія Володимирівна також має проблеми зі спиною. У понеділок у неї був особистий масажист, повідомляють у пенітенціарній службі.

— Тимошенко практично 24 години на добу лежить. Навіть під час слідчих дій, — продовжує Власенко.

Про діагноз Тимошенко здогадується екс-міністр охорони здоров'я Микола Поліщук. Назвати його не може, мовляв, лікарська таємниця. Обмежується формулюванням "вікова хвороба хребта".

— Лікувати її слід у стаціонарі, — уточнює. — Людині треба дати милиці. Якби таку патологію виявили у спортсмена, через чотири-шість тижнів безрезультатного лікування і він, і тренери погодилися б на хірургічне втручання.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко треба дати милиці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути