четвер, 02 квітня 2009 18:51

Тимошенко порівняла Партію регіонів із сомалійськими піратами

На вчорашнє засідання Кабміну першим приходить міністр охорони навколишнього середовища Георгій Філіпчук. Підходить до прес-секретарки першого віце-прем"єра Олександра Турчинова. Каже, що йому доручили поцілувати її від міністерства. Чмокає у щоку.

48-річна прем"єр-міністр Юлія Тимошенко запізнюється на 10 хв. На початку виступу каже, що в уряду немає боргів перед бюджетниками та пенсіонерами. Говорить про перевиконання надходжень до державної казни та Пенсійного фонду. Розповідає, що до вечора має стати відомо, чи надасть Міжнародний валютний фонд другий транш кредиту:

— Уряд зробить усе, щоб програма між Україною та МВФ була відновлена й ми мали можливість зміцнити нашу фінансову систему.

Критикує Партію регіонів за блокування парламенту. Каже, що антикризова програма уряду була готова чотири місяці тому, але не розглядається у комітетах Верховної Ради, які очолюють представники "Регіонів".

— Мені дуже хотілося б, щоб Партія регіонів не діяла за принципом сомалійських піратів. Якщо вони хочуть нарощувати свої партійні рейтинги, то не потрібно це робити за рахунок руйнування держави, — говорить Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняла Партію регіонів із сомалійськими піратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути