середа, 18 травня 2011 01:30

Тимошенко порівняла суддю з межигірським кенгуру

16 травня суддя Печерського райсуду Києва відмовив у задоволенні скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Та оскаржувала порушення щодо неї кримінальної справи за газові угоди з Росією. На зачитування постанови суду Тимошенко не з'явилася. Прийшов її адвокат — нардеп-"бютівець" Сергій Власенко.

Прокуратура вважає, що Тимошенко перевищила прем'єрські повноваження під час підписання газових угод і завдала державі збитків на 1,5 млрд грн. Постанову суддя зачитувала під вигуки "Ганьба!". Із залу Галина Супрун виходила у супроводі двох охоронців.

— Захист оскаржуватиме це рішення, — заявиляє журналістам Сергій Власенко, 44 роки. — Ми не сподіваємося на правосуддя ні в Київському апеляційному суді, ні в суді вищої інстанції. Але пройдемо всі національні суди, щоб мати право звернутися до Страсбурзького.

"Сьогодні програла суд. Якби рішення виносили кенгуру з "Міжгір'я", то воно було б більш логічним", — написала в інтернеті Тимошенко після рішення суду. Натякала, що глава держави Віктор Янукович у своїй резиденції  "Межигір'я" тримає приватний зоопарк із кенгуру. Мовляв, навіть його тварини розумніші за суддів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порівняла суддю з межигірським кенгуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути