четвер, 21 січня 2010 08:27

Тимошенко мінятиме керівників штабів

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко збирається змінити керівників штабів БЮТ у тих областях, де набрала менше голосів, аніж розраховувала.

— Це має відбутися найближчими днями, аби посилити кадрами деякі регіони, — каже один із нардепів-"бютівців".

Суттєві втрати в Тимошенко на Київщині. Під час парламентських виборів 2007 року БЮТ отримав тут 53% голосів. У першому турі президентських виборів Тимошенко набрала 42, 29%. В області штабом керували голова Київської облради Володимир Майбоженко і нардеп Богдан Губський.

— Якби таких, як Губський, який дерибанить землю, і Лозінський, який убив людину, не було в нашому списку, результат був би кращим, — наголошує нардеп-"бютівець", який просить не називати його прізвища.

68-річний Віктор Терен із БЮТу каже, що справа не в поганих рейтингах, а в явці виборців.

— Наприклад, у Донецькій, Луганській областях була велика явка, що для тих регіонів неприйнято. А в тих регіонах, де більшість у нашого лідера, була замалою, — зазначає він. — Чому ми набрали мало голосів в Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій областях? Це те, чого ми не чекали. Буде нарада Юлії Володимирівни з керівниками всіх виборчих штабів, зустріч із депутатами, де будемо все обговорювати і планувати, що робити далі.

Бютівець 67-річний Володимир Яворівський зазначає, що тотальної чистки штабів не буде:

— Можливо, змінять керівників двох-трьох штабів або переведуть їх на нижчу посаду. А є області, де міняй, не міняй керівника штабу — там усе одно ситуація не зміниться. Наприклад, на моїй рідній Кіровоградщині в Олександрії став хоч семиголового змія, це нічого не дасть. Бо представник нашого блоку Костянтин Жеваго там має шахту, на якій заборгованість по зарплаті велика. І що тут скажеш?

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко мінятиме керівників штабів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути