середа, 07 березня 2012 00:15

Тігіпко вливається в Партію регіонів

Партія "Сильна Україна" віце-прем'єра Сергія Тігіпка планує 17 березня провести з'їзд. На ньому мають прийняти рішення про злиття з "Регіонами".

— Зрозуміло, що повністю партія влитися не може, бо це суперечить законодавству, — каже 42-річний Кость Бондаренко, заступник Тігіпка. — Має бути підняте питання про самоліквідацію, й тоді можна рекомендувати членам вступати або ні до Партії регіонів. Зараз табори прихильників та противників цієї ідеї розділилися всередині партії приблизно у співвідношенні 50 на 50.

Серед народних депутатів є чутки, що 17 березня також самоліквідується і партія "Єдиний центр" міністра з надзвичайних ситуацій Віктора Балоги. Цього ж дня "регіонали" проведуть свій з'їзд, на якому приймуть вихідців із "Сильної України" та "ЄЦ". Тігіпко ніби стане заступником глави Партії регіонів Миколи Азарова.

"Регіони" завдяки такому злиттю планують отримати більшість на парламентських виборах, вважає директор Агентства моделювання ситуацій 46-річний Віталій Бала:

— Для партії влади це варіант залучити голоси виборців, які не будуть віддані за опозицію. До голосування дуже багато часу, тому рано говорити про те, наскільки така технологія буде ефективною.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вливається в Партію регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути