Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2009 17:02

Тігіпка не обрали керівником Трудової партії

Трудова партія братиме участь у президентській кампанії — так вирішили на закритому засіданні її політради минулої суботи. Свою кандидатуру "трудовики" поки що не оголошують.

Не прийшов на політраду 49-річний радник прем"єрки Сергій Тігіпко, який нібито мав очолити ТПУ. Напередодні він зустрівся із представниками найбільших її парторганізацій. Подейкують, що ті виступили проти технічної участі Тігіпка у виборах. Він зі свого боку запевняв, що збирається змагатися за президентство серйозно.

— Поки зарано говорити про реальні шанси Тігіпка, — говорить керівник центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, 50 років. — Насамперед, йому треба нагадати про себе суспільству, бо більшість людей про нього забула.

Водночас політолог додає, що для участі у виборах необов"язково бути лідером партії.

— У кандидата, який має суспільну підтримку, більше шансів, — зазначає Фесенко. — Самому Тігіпку нині треба вирішити купу питань, починаючи з розкрутки і закінчуючи нарощуванням рейтингу, щоб реально претендувати на президентську посаду. Можливо, через це він вагається.

Нині Трудову партію очолює Дмитро Сирота. Раніше її лідером був його батько Михайло — народний депутат від Блоку Литвина. Він загинув торік у жовтні в автокатастрофі.

Дмитро Сирота не проти того, щоб ТПУ очолив Сергій Тігіпко, й готовий стати  першим заступником.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпка не обрали керівником Трудової партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути