Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 16:50

Шуфрич побив Рудьковського

Автор: фото: УНІАН
  13 листопада 2007 року тодішній прем’єр-міністр Віктор Янукович (по центру), міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич (ліворуч) та міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський під час робочої поїздки у Бердянськ Запорізької області
13 листопада 2007 року тодішній прем’єр-міністр Віктор Янукович (по центру), міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич (ліворуч) та міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський під час робочої поїздки у Бердянськ Запорізької області

У середу ввечері народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич, 41 рік, побив колишнього міністра транспорту 40-річного Миколу Рудьковського.

Нардеп із охоронцем приїхав у столичний офіс Рудьковського й зайшов до нього в кабінет. Працівники чули з-за дверей сварку. Нардеп щось вимагав, а екс-міністр йому відмовляв. Потім Шуфрич ударив Рудьковського і поїхав. Екс-міністр вийшов із кабінету з розбитою губою. Написав заяву до міліції, потім зняв у лікарні побої.

— Бійки не було! Була емоційна розмова з приводу політичної ситуації. Ми ж знаємо, як Микола змінив свою позицію й вибачився перед Віктором Ющенком, — пояснює в парламенті Шуфрич. — Що було після мого від"їзду з офісу, я не знаю.

Додає, що це не пов"язано із бізнесом. Хоча донедавна Шуфрич і Рудьковський були партнерами у видобуванні газу зі свердловин на Полтавщині.

Доки нардеп розповідає перед камерами свою версію подій, до нього підходить інший "регіонал" Владислав Лук"янов, 44 роки. Обіймає Шуфрича за талію й говорить:

— Ситуация как в анекдоте: Рудьковскому больше не наливать! Потому что когда он выпьет, то становится дурноватым.

Когда он выпьет, то становится дурноватым

Шуфрич уже не вперше з"ясовує стосунки кулаками. Його колишня дружина Наталія Ворона в інтерв"ю сказала, що він її бив. А 2004 року побився в Центральній виборчій комісії з депутатами-"нашоукраїнцями". На початку цього року, під час судового переслідування Рудьковського, Шуфрич навіть намагався перешкодити поверненню його із зали суду до СІЗО. Тоді "регіоналу" травмували ногу, і він ходив у гіпсі.

Нестор Шуфрич не єдиний із лідерів "Регіонів", хто дає волю рукам. Під час  першого прем"єрства Віктора Януковича галасу наробила історія з побиттям ним нині покійного міністра транспорту Георгія Кірпи. Також у політикумі подейкували, що від Януковича дісталося тодішньому голові адміністрації президента Вікторові Медведчуку. За часів другого прем"єрства лідера Партії регіонів ходили чутки, що він бив міністра юстиції Олександра Лавриновича і міністра Кабміну Анатолія Толстоухова.

Славу забіяки має і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. У січні після засідання Ради нацбезпеки та оборони він дав ляпаса меру столиці Леонідові Черновецькому.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич побив Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути