вівторок, 26 липня 2011 07:45

Справа Волги буде показовою

Президент Віктор Янукович звільнив із посади голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг 43-річного Василя Волгу. Мотив — порушення присяги держслужбовця.

Із 19 липня Василь Волга перебуває у слідчому ізоляторі. Його підозрюють в отриманні $500 тис. хабара. Затримання проводили працівники Генпрокуратури та Служби безпеки.

— Злагоджені дії правоохоронних органів і президента свідчать, що затримання — результат політичного рішення, — коментує політолог Михайло Басараб, 33 роки. — Ініціатори процесу хочуть якнайшвидше перейти до обвинувальної фази та мати результативний кінець. Справа Волги буде показовою. Нам демонструватимуть, як сьогоднішній режим бореться з корупцією. Можливо, для Волги все закінчиться умовним терміном ув'язнення.

Під слідством перебувають також права рука Василя Волги, директор департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Віктор Адамович, керівник департаменту юридичного забезпечення Євген Гантімуров і помічник голови Держфінпослуг Олег Чернушенко. Їх затримали впродовж останніх шести місяців.

Зараз ви читаєте новину «Справа Волги буде показовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути