Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2012 00:30

Співака Остапа Канаку виключили зі "Свободи"

Депутата Львівської обласної ради 31-річного Остапа Канаку виключили зі Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Він самовисувався в нардепи по виборчому округу №123 із центром у місті Перемишляни. Висування не погодив із політсилою.

— Відповідно до домовленостей із "Батьківщиною", "Свобода" висунула своїх кандидатів лише у чотирьох округах Львівщини. Ті ж наші представники, які вирішили йти самостійно, будуть оголошені зрадниками й виключені з партії, — говорить лідер "Свободи" Олег Тягнибок, 43 роки. — Як тільки дізналися про рішення Канаки, політвиконком відразу викреслив його з партійних списків і повідомив про це у ЦВК. У бюлетенях він буде позначений як позапартійний.

Остап Канака — популярний львівський співак. Найвідоміша його пісня — "А коса у дівчини — райдуга". Кажуть, за виступ на корпоративі заробляє 2 тис. євро. Про вихід із партії не шкодує.

— Я народився на Перемишлянщині й уважаю, що там мають бути свої кандидати, — розповідає телефоном. — А не люди, які не мають жодного стосунку до району. Об'єднана опозиція висунула по цьому округу Лідію Копиляк із Житомирщини. Це абсолютно непрохідний кандидат. Виглядає так, що у людей немає вибору. Я маю конституційне право висуватися на вибори й нічого не порушив. Мене підтримують поет Богдан Стельмах, народний артист Анатолій Матвійчук. До речі, Олега Тягнибока теж колись виключили із "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «Співака Остапа Канаку виключили зі "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути