вівторок, 09 липня 2013 07:45

Що подарувати Януковичу?

Максим Кідрук, 29 років, письменник і мандрівник:

— Я подарував би президентові хвойний вінок із яєчками на ньому. У цьому не слід шукати якийсь прихований сенс. Це лише жарт, так підколюють друзів. Цей стьобний подарунок нагадав би Вікторові Федоровичу дві історії: як на нього упав вінок, і як у нього кидали яйця. А також: що всі ми люди, під Богом ходимо й ніхто ні від чого не застрахований. Президентові слід задуматися над тим, що про нього говоритимуть за сотню років.

Юрій Винничук, 61 рік, письменник:

— Я надув би велику кулю. Він сам є великою бульбашкою, тому подарунок був би символічним. Написав би одне слово: "Бздун". Це — людина, яка всього боїться. Зокрема жінок. Одну сховав у Донецьку, другу — посадив за ґрати. Кульку можна наповнити сльозоточивим газом. Даруючи її, тут же пробити.

Павло Зібров, 56 років, співак:

— Я заспівав би "Многая літа". Ще намалював би картину — соняшники, волошки, маки. Адже поле символізує життя. Ми з цього вийшли і в це підемо.

Андрій Кокотюха, 42 роки, письменник:

— Книжки йому дарувати немає сенсу, бо читати він не вміє. Фільмів не зрозуміє. А в матеріальному плані у Януковича все є. Тут його нічим не здивуєш. Хіба що літаючим палацом. Такого точно ні в кого немає, навіть у Ріната Ахметова.

Можна приготувати гігантський торт

Президента можна привітати одночасним запуском небесних ліхтариків по всій Україні. Так вважає керівник проектів київської івент-компанії "Барви" Олеся Холодова, 33 роки:

— Також можна організувати ярмарку, музичний фестиваль на його честь, що проходив би щороку. У його рамках проводити благодійні акції. Можна приурочити досягнення, яке увійшло би до книги рекордів Гіннеса. Наприклад, приготувати найбільший в історії кулінарії України іменний торт-гігант. Пригостити охочих, роздавши їм різнокольорові ковпачки "Із днем народження". Зафіксований рекорд принести президентові. Хор юних музикантів міг би виконати "Многая літа".

На Хрещатику можна намалювати на асфальті масштабну картину 3Д.

У Києві є вишукані заклади для особливих клієнтів, що не мають публічної назви, адреси. Організовували в них особисті свята. Для деяких народних депутатів і міністрів, зокрема. Зазвичай вони надають перевагу європейській та українській кухні. Страви повинні бути бездоганними за якістю. Обслуговування — непомітним і професійним.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати Януковичу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути