пʼятниця, 09 листопада 2012 06:45

Син Азарова та брат Тягнибока стали депутатами

Беззаперечну перемогу в мажоритарних округах на Закарпатті отримав міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, його рідний брат Павло Балога та двоюрідний — Василь Петьовка.

У Вінниці переміг самовисуванець нардеп-"регіонал" Григорій Калетнік і його племінниця Оксана Калетник. Його син, голова Державної митної служби Ігор Калетнік, потрапить у Раду сьомим номером у списку Компартії.

Секретар Ради нацбезпеки й оборони Андрій Клюєв буде в парламенті під №4 списку Партії регіонів. Його рідний брат Сергій Клюєв переміг у 46-му окрузі на Донеччині.

Прем'єр-міністр Микола Азаров пройшов до парламенту першим номером списку "Регіонів". Його син Олексій набрав 76% голосів у мажоритарному окрузі на Донеччині. Його найближчий суперник отримав увосьмеро менше голосів.

Сестра голови Адміністрації президента Юлія Льовочкіна перемогла на окрузі №6 у Феодосії. Інна Богословська пройшла за списком ПР. А її цивільний чоловік, самовисуванець Володимир Мельниченко, переміг у мажоритарному окрузі на Хмельниччині.

Андрій Тягнибок, рідний брат лідера "Свободи", переміг в окрузі на Львівщині. За списком "Свободи" проходить голова Львівської облради Олег Панькевич. Його рідна сестра Ірина Сех перемогла в мажоритарному окрузі у Львівської області.

Зараз ви читаєте новину «Син Азарова та брат Тягнибока стали депутатами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути