вівторок, 03 лютого 2009 18:16

Симоненко пишається позашлюбною донькою

56-річний лідер Компартії Петро Симоненко визнав позашлюбну доньку. Її два тижні тому народила парламентська журналістка радіо "Ера ФМ" Оксана Ващенко, 31 рік.

— Я з гордістю можу сказати, що Марія — це моя дочка. Тепер у мене два сини і донька, — хвалиться головний комуніст.

Ще минулої п"ятниці подробиці особистого життя Симоненків почала розповідати дружина лідера КПУ 56-річна Світлана. Той намагається зараз із нею розлучитися, але жінка хоче зберегти сім"ю. Три дні Симоненко не відповідав на запитання щодо розлучення та чуток про народження доньки у його молодої коханки. Однак у понеділок пояснив ситуацію:

— Моє рішення розірвати шлюб було не спонтанним. Світлані Володимирівні було давно відомо це, причому задовго до мого знайомства з Оксаною. Я зробив усе, щоб вирішити наші сімейні проблеми цивілізованим чином, тобто у родинному колі, без судових скандалів. Про це ж попросили її й діти.

Однак дружина Симоненка запевняє, що чоловік про розлучення нічого не говорив. Кілька місяців тому зібрав речі та пішов.

— До появи цієї жінки, Оксани, ми з Петром Миколайовичем жили душа в душу, — розповідає Світлана Симоненко. — Він у мене завжди був бійцем-партизаном: сильний, міцний, справжній чоловік. Цим він мене і підкорив ще в дев"ятому класі. У нас усе було відмінно. А його сексуальні проблеми якщо і почалися, то тільки через коханку. І тільки після появи Оксани в нашому житті Петя перестав ночувати вдома і навіть не давав мені його поцілувати в щічку або поправити краватку. Хоча Петро Миколайович жахливий егоїст і думав тільки одним місцем, але я вважаю, що навряд чи він був із нею такий гарний у ліжку, що зробив їй доньку.

Петро Симоненко також відповів дружині через пресу.

— Я не засуджую Світлану Володимирівну, — каже він. — Це, можливо, її емоції якісь або щось інше... Але те, що за її спиною її ж тепер будуть використовувати, на жаль, реальність. Оскільки не за горами вибори... Природно, наші політичні супротивники шукають будь-яку можливість, щоб внести смуту в розуми людей.

Оксана Ващенко теж дала інтерв"ю. Розповідає, що зустрічатися із Симоненком вони почали 2006 року. Про це знала і його дружина.

— Наша дитина була запланованою, — зазначає вона. — У Петра Миколайовича вже є два сини і він дуже хотів доньку.

Додає, що є фінансово незалежною від лідера  КПУ — сама працює на трьох роботах. Тож машини і дорогі речі вона нібито купує собі  сама. Симоненко ж дарував лише великі букети троянд.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пишається позашлюбною донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути