пʼятниця, 17 серпня 2012 07:15

"Ще кілька місяців тому ніхто не вірив, що можна створити партію нового типу"

Автор: фото надане прес-службою Наталії Королевської
  Лідер партії ”Україна — Вперед!” Наталія Королевська в оточенні кандидатів у депутати від своєї політсили. 1 серпня
Лідер партії ”Україна — Вперед!” Наталія Королевська в оточенні кандидатів у депутати від своєї політсили. 1 серпня

Партії, що прагнуть потрапити до парламенту, вже зареєстрували свої виборчі списки у Центральній виборчій комісії. Соціологи підрахували, 60% українців перш за все прагнуть оновлення Верховної Ради новими політичними кадрами. Старі політики втратили довіру громадян. Утім, аналіз списків свідчить, що більшість політичних сил і далі покладаються на вже звичний перелік політичних персон.

Партія "Україна — Вперед!" зуміла запропонувати справді нові обличчя, які не мають політичного досвіду. Але не тільки ця молода партія вважає своєю особливістю. За словами її лідера Наталії Королевської, вона пишається своєю командою, бо в ній зібралися професіонали, які досягли успіху в своїх сферах і готові брати на себе відповідальність за країну.

— Ще кілька місяців тому ніхто не вірив, що політика може бути відкритою, що можна створити партію нового типу, привести в політику нових лідерів, які працюватимуть на країну та людей, а не конвертуватимуть державу в свої кишені. Тепер це реальність. Партія "Україна — Вперед!" — це саме така партія нових лідерів, — говорить 37-річна Наталія Королевська.

З усіх кандидатів від партії, крім лідера, мають парламентський досвід лише двоє її заступників — народні депутати Євген Суслов та Олексій Логвиненко. Решта — новачки, та вони мають величезний професійний досвід, який і планують використати у парламентській роботі.

Найкращий футболіст Європи 2004 року, знаменитий на весь світ гравець Андрій Шевченко у парламенті планує опікуватися питаннями підтримки масового спорту та здорового способу життя українців.

— Найкраща інвестиція в майбутнє — це інвестиція в наших дітей. Тому я маю намір підтримувати спорт, розвивати соціальні програми, пов'язані зі спортом, — говорить 35-річний Андрій Шевченко.

— Моя мета — створити культурний простір у нашій країні. І перші кроки має зробити держава — законодавчо, — говорить народний артист України 44-річний Остап Ступка.

Напрям розвитку науки та освіти курируватиме ректор Національного лінгвістичного університету професор 53-річний Роман Васько:

— Разом із партією "Україна — Вперед!" ми створимо сотні тисяч високооплачуваних робочих місць і повернемо Україні статус світового центру освіти й науки.

Дитячий кардіохірург Ілля Ємець знаменитий тим, що успішно прооперував наймолодшого пацієнта в світі — немовляті на той момент було лише 3 год. від народження. Ємець працюватиме над розвитком медичної галузі.

Серед людей, яких залучила до своєї команди Наталія Королевська, є фахівці у найрізноманітніших галузях — високих технологій, сільського господарства, логістики та держуправління. На них лідер партії покладатиме свої надії щодо реалізації програми "Нова економіка — нова країна". Її  презентують уже у вересні.

Зараз ви читаєте новину «"Ще кілька місяців тому ніхто не вірив, що можна створити партію нового типу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути