пʼятниця, 24 березня 2017 00:30

Садовий боїться звинувачень у службовій халатності

Міський голова Львова Андрій Садовий боїться, що його звинуватять у ­недотриманні правил ­техніки безпеки на Грибовицькому звалищі, каже народний депутат від "­Народного фронту" 38-річний Антон ГЕРА­ЩЕНКО:

— Не володію ­інформацією, чи збираються Садового посадити. Бо не ознайомлений із матеріалами справи. Але якщо він щодня буде заявляти про арешт, то, можливо, і накличе на себе біду. Поки що ж меру підозра не оголошена.

У кожному місті може статися трагедія через бездіяльність чиновників чи певних служб. У такому разі покарані мають бути ті особи, які відповідали за ділянку, де відбулася надзвичайна подія. Чи винен у випадку з Грибовицьким звалищем Садовий, вирішуватиме прокуратура.

Підозра Андрію Садовому в халатному ставленні до своїх обов'язків уже готова до оголошення, заявив генеральний прокурор Юрій Луценко. Якщо її висунуть, мера відсторонять від посади на час слідства.

Головне львівське звалище загорілося 30 травня торік. Стався зсув сміття. Загинули троє рятувальників і еколог. Полігон закрили.

Зараз ви читаєте новину «Садовий боїться звинувачень у службовій халатності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути