пʼятниця, 23 червня 2017 05:05

Саакашвілі закидали яйцями

18 червня у Кривому Розі на Дніпропетровщині закидали яйцями й облили зеленкою колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації 49-річного Міхеіла Саакашвілі. Він покладав квіти до пам'ятника воїнам АТО. Почав виступати перед публікою. Раптом 29-річний місцевий жбурнув у політика яйце й тюбик зеленки. Заявив, що не згодний.

— Місто повністю контролюється ОПГ Вілкула (Олександр Вілкул — депутат від "Опозиційного блоку". — ГПУ). Вони підіслали на зустріч зі мною тітушок, які кидали в мій бік пакети із зеленкою, — заявляє Саакашвілі.

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі переїхав в Україну 2015 року. Отримав українське громадянство й очолив Одеську облдержадміністрацію. ­Пішов у відставку після скандалу у листопаді 2016-го.

Зараз колишній губернатор втрачає популярність серед українців, йдеться в опитуванні соціологічної групи "Рейтинг". 69% громадян країни негативно ставляться до нього. 18% — позитивно.

Підтримка Саакашвілі падає з осені 2015-го. У вересні цього року симпатії і антипатії до нього ділилися приблизно порівну. В лютому 2016-го кількість противників Саакашвілі становила 50%, прихильників було 34%. За півроку чверть українців говорили про позитивне ставлення до тодішнього глави Одеської області, 61% ставився до нього негативно.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі закидали яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути