четвер, 27 січня 2022 00:40

"Росія хоче поставити Мураєва президентом у разі окупації"

"У нас є інформація, що Кремль прагне встановити проросійського лідера в Києві. Тому розглядає питання про вторг­нення та окупацію України. Потенційним кандидатом вважають колишнього народного депутата Євгена Мураєва (був у Партії регіонів та Опозиційному блоці. — ГПУ)", — заявили в міністерстві закордонних справ Великої Британії.

Російські спецслужби підтримують зв'язки з багатьма колишніми українськими політиками. Це експрем'єри Микола Азаров і Сергій Арбузов, керівник Адміністрації Януковича Андрій Клюєв, колишній заступник голови Ради національної безпеки і оборони Володимир Сівкович. Вони контактують з офіцерами російської розвідки, які планують напад на Україну, йдеться в повідомленні.

— Кремль має зупинити агресію і йти шляхом дипломатії. Будь-яке воєнне вторг­нення Росії в Україну буде серйозною стратегічною помилкою з втратами для Мос­кви, — додає міністр закордонних справ Британії Елізабет Трасс, 46 років.

"Мураєв кілька місяців завішував усю країну рекламою "Тут наша земля". Зрозуміло чию землю пропагує цей маріонетковий політик. Росія хоче поставити його президентом у разі окупації, — пише політичний експерт 30-річний Андрій Смолій у фейсбуку.

— Велика Британія чітко сказала — хто є хто. Це сигнал Зеленському, голові Служби безпеки Баканову. А також керівникові Офісу президента Єрмаку, до якого ходить Мураєв.

Медведчука посадили під домашній арешт. Але нікого з інших проросійських депутатів навіть не допитали. Вони продовжують озвучувати пропагандистські агітки та хитати країну.

Чомусь ніхто не запровадив санкції проти каналу Мураєва "Наш" і нього самого. Він повторює фактично те саме, що й говорив Медведчук. "Слуги народу" продовжують ходити на цей канал щовечора. Владі Зеленського треба обирати — з ким вона. І якщо завтра Мураєв продовжить спокійно виступати на своєму пропагандистському ресурсі, значить, у нього із "зеленими" все схоп­лено".

Зараз ви читаєте новину «"Росія хоче поставити Мураєва президентом у разі окупації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути