Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2019 07:25

Родина Дубінського має 24 квартири та 17 автівок

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський, його дружина Леся Цибко та мати Алла Березовська мають 24 квартири, два будинки, 17 автомобілів і 70 соток землі. Загальна вартість майна — $2,5 млн. Підрахували статки журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".

— Я купив багато ще до того, як пішов працювати на телебачення, — говорить у коментарі "Радіо Свобода" 38-річний Олександр Дубінський. — Жодного майна, про яке ви говорите в цьому псевдорозслідуванні, не набув після початку роботи в політиці.

2019 року подавати декларацію нардеп відмовився, бо цього не вимагає Національне агентство з питань запобігання корупції. Заповнюватиме її навесні 2020-го.

Дубінський володіє 10 автомобілями, сім із яких — "Мерседеси", за даними журналістів. Купив їх упродовж останніх п'яти років. Постійно користується "Тойотою Ленд Крузер" за майже $50 тис., записаною на матір. У Алли Березовської сім автівок, зокрема два "Мерседеси", "Ленд Крузер" і "Мазератті".

— Мама любить швидкість, — сказав депутат, коментуючи цей факт. До 2016 року її офіційним джерелом доходу була пенсія.

У Києві Дубінський має дві квартири в будинку, прилеглому до п'ятизіркового готелю "Фермонт гранд готель". У Хотові під Києвом — шість земельних ділянок.

Ще сім квартир у столиці має його дружина Леся Цибко. За три роки вона вклала в нерухомість майже $300 тис. 19 об'єктів нерухомості за чотири роки купила в Києві й області мати нардепа. Їхня сукупна вартість — майже $1 млн.

У парламент дев'ятого скликання Олександр Дубінський пройшов у 94-му мажоритарному окрузі на Київщині. Балотувався від партії "Слуга народу". Отримав 40,95% голосів, обійшовши самовисуванця екс-нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Кононенка.

До виборів працював журналістом, телеведучим програми "Гроші" на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського. Проект готує журналістські розслідування — викриває хабарників, чиновників і політиків, які зло­вживають посадою, стверджує телеканал "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Родина Дубінського має 24 квартири та 17 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути