вівторок, 06 червня 2006 18:37

"Регіони" вимагають помаранчевої коаліції

Один із лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов, 55 років, на прес-конференції був серйозний і впевнений. Заявив, що "Регіони" підтримують ідею оголосити Крим територією вільною від НАТО.

— А що буде з Україно, якщо завтра Київ оголосить себе вільним від Єдиного економічного простору, а Львів — вільним від СНД? — нагадали політикові колишні заяви партійців-"регіоналів" щодо підтримки єдності держави.

— Буде дуже погано, якщо ми будемо рухатися таким чином, — похмурнів він і перевів стрілки на Ющенка. — Але якщо президент вважає, що він одноосібно може приймати рішення такого рівня замість українського народу, то він помиляється.

Кушнарьов навів дані соціологічного дослідження.

— Навіть серед тих, хто голосував за Ющенка, проти НАТО висловлюється більшість. І так на всіх територіях. Я запитую: що, президент не хоче з цим рахуватися? Він хоче в НАТО і думає, що за ним слідом туди всі мають бігти, — підвищив голос Кушнарьов і трохи обережніше підсумував: — На сьогодні нація не хоче.

Нагадали про коаліційну угоду. Кушнарьов почав переконувати, що соціалістів і "Нашу Україну" надто багато роз"єднує. Мовляв, навіть якщо й буде створена помаранчева коаліція, то довго не проіснує.

— Ніхто сьогодні не може сказати, якою буде коаліція, — з надією поглянув на присутніх.

Сказав, що коаліція за участі Партії регіонів усе одно повинна відбутися. Інакше Україна залишатиметься в кризовому стані.

— Ми не заважаємо "помаранчевим" об"єднуватися. Навпаки, вимагаємо цього від них. І якщо вони 7 червня, не дай Боже, знову проситимуть перерву, то ми закриємо двері до Верховної Ради. І як у "конституційну ніч" — нехай тут і домовляються. Доки не домовляться, — грізно мовив Євген Кушнарьов.

Поруч сиділи його колеги, народні депутати. Після цих слів вони гордо і вдоволено посміхнулися.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вимагають помаранчевої коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути