Ексклюзиви
середа, 06 січня 2010 08:03

"Регіонали" запасаються валянками

Кандидати в президенти під час виборів виводитимуть людей на вулиці. Зокрема,  спікер Володимир Литвин припускає, що це станеться між першим і другим туром. Міністр внутрішніх справ 45-річний Юрій Луценко каже, що "Регіони" приведуть людей на столичний майдан Незалежності 7–8 січня.

— Ми отримали інформацію про організацію складів із валянками, фуфайками. Я не знаю, для чого вони їх збирають — можливо, "передачу" своїм готують, — каже Луценко. —  Туристичне агентство імені Віктора Федоровича з відвідання Києва я вітаю — нехай люди подивляться столицю.

— Ешелонів із валянками та фуфайками не готуємо, але свої результати зможемо захистити, — говорить депутат-"регіонал" Борис Колесніков, 47 років.

— Нема для кого збирати народ, — розповідає 39-річний Кость Бондаренко, директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна. — Такого піднесення, як п"ять років тому, не буде. Хоча політики готові до всього, штаби заготовили якийсь резерв коштів на випадок масових акцій.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" запасаються валянками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути